LOHENRENGAS 30.9.-1.10.2017

Lohenrengas on Teijossa, lähellä Teijon kansallispuistoa, sijaitseva yksityinen virkistyskalastusalue, johon kuuluu kolme luonnonravintoon perustuvaa vesialuetta. Lohenrenkaalla polskii siikoja, järvitaimenia ja kirjolohia. Lisätietoa voit lukea Lohenrenkaan sivuilta.

LSUK on järjestänyt karsintakilpailuja Teijossa jo useamman vuoden ajan kahdesti vuodessa, syys- ja kevätkisojen muodossa. Vuonna 2016 Lohenrenkaalla järjestettiin myös joukkue SM-kilpailut.

Perinteiseen tapaan Lohenrenkaan kilpailun sponsorina on toiminut Vision

Majoitus kilpailijoille on järjestynyt lähes poikkeuksetta jo usemman vuoden Kirjakkalan Ruukkikylässä, joka tarjoaa matkailijoille majoituspalveluita historiallisessa ympäristössä hienojen vanhojen rakennusten tunnelmassa. Yhteistyö on toiminut jo usemman vuoden sujuvasti ja voinemme kutsua kirjakkalan Ruukkikylää yhteistyökumppaniksemme. Kirjakkalan Ruukkikylä on tarjonnut tukensa vuosien varrella kaikille Lohenrenkaan kisojen kilpailijoille mahdollistamalla nämä hienot puitteet kisojen aikana kohtuuhintaan. 

Lisää tietoa majoituspalveluista löytyy Kirjakkalan Ruukkikylän nettisivuilta.

Kalastajakin kalastaa vatsallaan, eikun... eli siis kisojen ruokahuollosta kalastuksen ohella on vastannut Lohenrenkaan emäntä Hilkka Virkki. Ruokailut on mukavasti saatu aina sovitettua aikatauluihin sen mukaan millä jaksoaikataululla milloinkin mennään. Aamupalaa nälkäisille kalastajille majoittumisen ohella on tarjoillut Kirjakkalan Ruukkikylä. 

"kisoissa tarjolla oleva ruoka tosin saattanee pienesti poiketa ylläolevasta"

Kilpailun tulokset: 

Kuvia lauantailta 30.9.2017. Kisa avattiin pilvisessä ja hieman utuisessa säässä.  Ensimmäisenä päivänä kaloja nousi 43 kpl. Lopulta voittoon riitti 8 kalaa, viisi kalastajaa saivat kaloja kaikilta jaksoilta.