LOHENRENGAS 6.-7.10.2018

Lohenrengas on Teijossa, lähellä Teijon kansallispuistoa, sijaitseva yksityinen virkistyskalastusalue, johon kuuluu kolme luonnonravintoon perustuvaa vesialuetta. Lohenrenkaalla polskii siikoja, järvitaimenia ja kirjolohia. Lisätietoa voit lukea Lohenrenkaan sivuilta.

LSUK on järjestänyt karsintakilpailuja Teijossa jo useamman vuoden ajan kahdesti vuodessa, syys- ja kevätkisojen muodossa. Vuonna 2016 Lohenrenkaalla järjestettiin myös joukkue SM-kilpailut. Kevätkisa on perinteisesti käyty 24 kilpailijan kisana ja syyskisa 16 kilpailijan kisana eli hieman pienemmällä osallistujamäärällä. Tänä vuonna syyskisa on järjestyksessään jo kolmas Lohenrenkaan kilpailu, sillä keskikesän turpakisa Paimionjoelta jouduttiin kuivan kesän ja veden vähyyden vuoksi siirtämään tänne.

Perinteiseen tapaan Lohenrenkaan kilpailun sponsorina on toiminut Vision

Viime keväänä nukuimme järjestäjinä niin sanotusti onnemme ohi, emmekä saaneet silloin kilpailijoille varattua perinteistä majoitusta Kirjakkalan ruukkikylästä. Tänä syksynä saimme majoituksen jälleen varattua kisapaikan kupeeseen ruukkikylän historiallisiin maisemiin. 

Ensimmäinen kilpailupäivä käytiin kirkkaassa syyskelissä. Ensimmäisen päivän tulokset alla