LOHENRENGAS 5.-6.5.2018

Lohenrengas on Teijossa, lähellä Teijon kansallispuistoa, sijaitseva yksityinen virkistyskalastusalue, johon kuuluu kolme luonnonravintoon perustuvaa vesialuetta. Lohenrenkaalla polskii siikoja, järvitaimenia ja kirjolohia. Lisätietoa voit lukea Lohenrenkaan sivuilta.

LSUK on järjestänyt karsintakilpailuja Teijossa jo useamman vuoden ajan kahdesti vuodessa, syys- ja kevätkisojen muodossa. Vuonna 2016 Lohenrenkaalla järjestettiin myös joukkue SM-kilpailut. Kevätkisa on perinteisesti käyty 24 kilpailijan kisana ja syyskisa 16 kilpailijan kisana eli hieman pienemmällä osallistujamäärällä.

Perinteiseen tapaan Lohenrenkaan kilpailun sponsorina on toiminut Vision

Kilpailun tulokset:

Kisakalat

Kalaa vaikutti ensimmäisen kilpailupäivän osalta nousseen melko hyvin. Ensimmäisen päivän kokonaissaalis oli 154 kalaa. Kilpailun kärkeen päästiin ensimmäisen päivän jälkeen 15 kalalla. 

Lopulta kisassa mittakaukalon näki 218 kalaa ja kilpailun kärkeen pääsi 19 kalan saaliilla. 

Jokunen kalan väsytys sattui osumaan sopivasti kamerankin eteen.

Tarkkaa puuhaa, kaloja mittauksessa

Ja jottei totuus unohtuisi, ei kannata niin sanotusti nuolaista ennen kuin tipahtaa.... 

(Kuvan kala ehdittiin tosin jo mitata)

Kuvia kisasta

Kilpailukausi pyörähti käyntiin aurinkoisessa ja lämpimässä kevätsäässä. Kuvat otettu lauantaina ensimmäisenä kilpailupäivänä. Auringonpaistetta riitti läpi koko viikonlopun ja sunnuntaikin saatiin paistatella kirkkaassa kelissä. Alta löytyy maisemia, kalastajia ja muuten vaan fiilistelyä.

Onnistuivat valvontavuorossa olijatkin sentään hieman ottamaan rennommin aurinkoisessa kevätsäässä, vaikka kalaa tuntuikin kisassa mukavasti nousevan. Toivottavasti jokainen kisaaja saikin ladattua mukavasti akkuja valvontajaksonsa aikana, sää ainakin suosi myös rannalla istuskelua.