LOHENRENGAS 30.6.2018

Kuivan kevään ja Paimionjoen veden vähyyden vuoksi jouduimme tänä vuonna perumaan Paimionjoen turpakisan. Kilpailu siirrettiin Lohenrenkaalle, jossa näin ollen järjestetäänkin poikkeuksellisesti kolme kisaa kisakauden aikana. Syyskisaa myöhemmin siis odotellessa tarjoutuu tässä oiva mahdollisuus treenata enemmänkin istukkaiden kalastusta.

Lyhyesti Lohenrenkaasta:

Lohenrengas on Teijossa, lähellä Teijon kansallispuistoa, sijaitseva yksityinen virkistyskalastusalue, johon kuuluu kolme luonnonravintoon perustuvaa vesialuetta. Lohenrenkaalla polskii siikoja, järvitaimenia ja kirjolohia. Lisätietoa voit lukea Lohenrenkaan sivuilta. . 

LSUK on järjestänyt karsintakilpailuja Teijossa jo useamman vuoden ajan kahdesti vuodessa, syys- ja kevätkisojen muodossa. Vuonna 2016 Lohenrenkaalla järjestettiin myös joukkue SM-kilpailut. Kevätkisa on perinteisesti käyty 24 kilpailijan kisana ja syyskisa 16 kilpailijan kisana eli hieman pienemmällä osallistujamäärällä.

Tuloksia:

Mitä tuloksia?? Valitettavasti kilpailupäivänä kaloilla tuntui olevan parempaa puuhaa kuin perhomiesten siimojen venyttely. Kisa oli sikäli harvinainen, että ainuttakaan kalaa ei saatu nousemaan mitattavaksi saakka.